Android Helpdesk

Reviews en help voor android gebruikers

Avast Mobile Free

Auteur colani februari - 16 - 2017 - donderdag

avastMobile Security biedt bescherming tegen malware, heeft een webschild voor tijdens het internetten, beschikt over een firewall en heeft een anti-diefstal functie waarmee je een sirene kunt laten afgaan als je telefoon gestolen is, alle gegevens op afstand kunt wissen en het apparaat kunt lokaliseren.

Verder heeft avast! Mobile Security een sms- en gesprekkenfilter, een app manager om geheugenvretende apps te stoppen en een privacy advisor. Ook biedt avast! bescherming tegen schadelijke websites als je met de standaard Android-browser surft.

box-avast-free-mobile-security-android

Avast! Antivirus heeft onze voorkeur aangezien deze virusscanner veel minder geheugen gebruikt dan bijvoorbeeld AVG. En de bescherming is altijd goed tot zeer goed. Ook heeft avast!  een veel mooiere, overzichtelijkere interface gekregen.

 

2 Responses to “Avast Mobile Free”

 1. avatar Christ schreef:

  Kan ik 2 anti virusscanners tegelijk op mijn telefoon installeren?
  Heb momenteel al AVG?
  Alvast bedankt.

  • avatar colani schreef:

   Het is nooit een goed idee om meerdere virusscanners te installeren op een systeem. Als de ene virusscanner iets detecteert zal het in quarantaine worden geplaatst. Omdat het zo niet is verwijderd is de kans groot dat de andere virusscanner het gevaar detecteert en het vervolgens in zijn eigen quarantaine plaatst. Dit kan zo heen en weer gaan en zorgt voor conflicten, iets dat je niet wilt.
   Verder is het ook onverstandig omdat dit een onnodige overhead op je systeem uitvoert.
   Deze overbodige belasting maakt het systeem alleen maar trager, en kan het zelfs laten vastlopen.
   Lees de reviews en kies de beste virusscanner uit.

Leave a Reply